torsdag 22 maj 2008

17 maj – Tokaj, Ungern

Vi var i Tokaj där man gör vin. I en gammal vinkällare provade vi vin och jag fick smaka lite. Men mest sprang jag, Disa och Tinna runt i källargångarna. Vi tältade vid floden Tisza och lekte på bryggan och på en liten roddbåt. Plötsligt trillade jag i med kläderna på! Det var lite läskigt, men mamma fiskade upp mig och sen skrattade vi allihop åt att att jag gjort precis som farbror Melker i Saltkråkan.

2 kommentarer:

Lisbeth R sa...

Nu har jag läst om allt spännande ni varit med om i Ungern och Rumänien. Jag hittade också bilder av Putna-klostret på Internet. Jättefint! Jag blev lite rädd när jag läste och hörde om hur du trillade i vattnet med kläderna på. Men efteråt kan man skratta och ha roligt åt det. Men passa dina småsyskon så inte de också vill plumsa med kläderna på.
Jag drömde om er i natt och kunde tydligt se er i drömmen. Saknar er men är glad att ni har det bra och mysigt på alla sätt.
Kramar fårn farmor!

Albin Westerstad sa...

Hej min favoritTemba!
Så roligt ni verkar ha det. Önskar att jag hade fått vara med er och hitta på allt kul.
Du tar jättefina kort. Tycker att det är lite synd att inte mamma hann ta ett kort på dig när du badade med kläderna på, hihi....
Stora kramar från Stina